We understand, we deliver.

Élet a Medic Algoritmus utánAugusztus eleje óta folyamatos változásban van a Google, azonban a legfontosabb, az úgynevezett medic algoritmus, ami gyökerestől forgatta fel néhány weboldal eddigi online eredményességét.

Az új algoritmus nevét arról kapta, hogy leginkább (de nem kizárólag) az egészségügyi és életmóddal foglalkozó oldalakat érintette. A kicsik mellett olyan nagy weboldalakat is hátrányosan érintett, mint pl. a webbeteg.hu.

medic algoritmus

November végén azonban valami történt: jelentős pozitív változásnak indultak az oldalak, különös tekintettel a nagyokra.

Ahogyan az ite.hu cikke is beszámol róla: A Medic során a Google a kiemelkedően erős linkprofilt díjazta, de ez nem volt összhangban a tartalom megbízhatóságával.

Bár jelentős változás volt az új algoritmus, úgy tűnik, hogy folyamatosan korrigálásra kerül épp emiatt, avagy azért, hogy továbbra is a leginkább releváns találatok jelenhessenek meg a Google listáján.

A változást külföldön is észlelik, többen twitteren is beszámoltak erről:

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com