We understand, we deliver.

Egyszerűbben tekinthetjük meg a változástörténetet Google Ads-benJelenleg egészen biztosan nem tartozik a legegyszerűbb Google Ads-ben elvégezhető tevékenységek közé a változástörténet átnézése. Ez által rendkivül macerás áttekinteni a kampányteljesítményt a változástörténet függvényében.

Eddig, ha arra voltunk kíváncsiak, hogy adott változtatások egy kampányon hogyan befolyásolták annak teljesítményét, akkor külön meg kellett nézni az adott kampányt, és külön a változástörténetet. Ez nem egy túl kényelmes megoldás, ha a trendet figyelnénk bizonyos változtatások függvényében. Nem csak idő rabló tevékenység, de a tévedés valószínűségét is magában rejti.

valtozastortenet

A közelgő frissítés megkönnyíti a dolgunkat: ráadásul így egyszerűbb lesz meghatározni azt is, hogy a kampányokban végzett módosítások hogyan befolyásolják a hirdetések teljesítményét. 

Hogyan? 

A kampány-teljesítésnél “jegyzet-szerűen” látni fogjuk az időközben elvégzett változásokat a kampányon.

Nálad már látható az újdonság?

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com