We understand, we deliver.

Egyszerűbb név a Google app kampányainakManapság már mindenki kezében ott a mobiltelefonja, ha éppen használja, ha nem. Millió módon használják emberek, egy azonban közös: ha keresnek valamit (például egy új esőkabátot), nagy eséllyel járni fognak a Google felületén.

A Google eddig is kínált lehetőséget app kampányok indítására univerzális app kampány néven. Ezúttal a név változott, egyszerűsödött, már csak egyszerűen ‘app kampány’-nak hívjuk őket.

universal-app-campaigns

A funkciók ezzel együtt nem módosultak, nem fejlesztették őket, csupán a név változott. A működési elv is változatlan, továbbra is a gépi tanulás módszerére támaszkodhatunk app kampányok indításakor.

Te használtad már ezt a lehetőséget?

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com