We understand, we deliver.

Egyre nő a digitális reklámpiacAz IAB Hungary az Evolution 2019 konferencián számolt be a digitális reklámpiac 2018-as változásairól, növekedéséről.

Már negyedik éve számít a legnagyobb szegmensnek a reklámtortán belül a digitális piac. A maga 38.8%-os részével, és 90,3 milliárd forintjával a tavalyi évben további növekedést tudhat maga mögött. A digitális reklámpiac összességében 14 százalékkal bővült 2018-ban.

bovulo-digitalis-reklampiac

Szegmensekre bontva látható, hogy a display eszközök 39,1 milliárd, a search 35,2 milliárd, a listing pedig 15 milliárd forintot tett ki.

Fontos kiemelni az automatizmusok és a mobil szerepét, ugyanis mind a kettő egyre nagyobb teret hódit. A következő óriási trend a digitális videók térnyerése lehet a szakértők szerint.

Az IAB Hungary 2016 óta készíti el az Adexpect jelentést, ami az éves reklámpiaci költések várható alakulásáról ad képet, az év legfontosabb digitális reklámpiaci trendjei alapján.

A tavalyi évi eredményekről és a várakozásokról a Kreatív.hu cikkében olvashatsz bővebben.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com