Segíthetünk?

Blog

2020. november 13.

DeepRank – mi is ez?

A 2019 októberében megjelent Google frissítés, a BERT nem más, mint maga a DeepRank. De vajon akkor miről van szó, és miért beszélnek róla újdonságként a szakértők?

Az utóbbi időben ugyanis olyan hírek röppentek fel arról, hogy a Google egy DeepRank névre keresztelt újdonságon dolgozik. Ez nem igaz. Legalábbis ebben a formában semmiképp.

A 2019 októberében kiélesített BERT maga a DeepRank. Csupán a házon belüli projekt neve volt a DeepRank.

Vagyis DeepRank = BERT.

Ha így nézzük, látható, hogy közel sincs szó újdonságról.

Azonban amíg tavaly ilyenkor a keresések körülbelül 10%-át érintette a BERT, addig mára gyakorlatilag valamennyi keresés eredményeinek összeállításában részt vesz a BERT. 

Idén októberben a Google közzétett egy 1 órás filmet, amiben bemutatják, hogyan működik a keresés a Google-ben. A BERT-et a 42 perctől lehet látni.

A videó az alábbi linken érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=tFq6Q_muwG0

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!