We understand, we deliver.

Az Instagram új kedvesség filtereAz Instagram pozitívabb hellyé varázsolja az internetet új filterével, mellyel a kedvességre hívja fel a figyelmet. Cél a zaklatás elleni küzdelem.

uj-instagram-filter

“Kindness filter”, az újdonság amit a storyban használhatunk, a hátsó kamerát alkalmazva. Selfie módban használva a képernyőt szivecskék lepik el, és barátok megjelölésére is lehetőség van.

Ha még nem találkoztál a filterrel, de másoknál láttad, egy koppintással lehetőséged van kipróbálni azt.

Az Instagram ráadásul a negativitás csökkentésével is igyekszik jobb hellyé tenni az internetet. Az Instagram jelenleg gépi tanulási technológiát alkalmaz, hogy proaktívan felderítse a megfélemlítést fotókban és feliratokban.

A vállalat szerint ez szükséges erőfeszítés annak biztosítására, hogy az Instagram továbbra is barátságos hely maradjon a fiatalok számára.

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com