We understand, we deliver.

Az instagram lehetővé teszi felhasználók elrejtésétAz Instagram úgy teszi lehetővé más felhasználók és az ő posztjaik elrejtését, elnémítását, hogy közben nem szükséges őket kikövetni (unfollow).

Ez az új funkció, a mute nem nem blokkolja a másik felhasználót teljesen, ugyanis annak fiókja és az ott található tartalmak továbbra is elérhetőek maradnak. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy az accountjára navigálunk, ugyanis ahonnan eltűnik a tartalom az az idővonalunk.

Természetesen ez nem igényel végleges elhatározást, bármikor ki- és bekapcsolhatjuk ezt a funkciót, mindezt úgy, hogy a kikövetett felhasználó erről nem kap értesítést, nem szerez tudomást róla.

instagram-mute

A funkció eléréséhez a három pöttyös menüt szükséges legörgetni, ahol a sorban a harmadik az új, mute funkció. A gombra kattintva kiválaszthatjuk, hogy a posztokat, a sztorit vagy esetleg mindkettőt el kívánjuk-e távolítani a news feedünkből.

Az új funckióval egyre több felhasználó találkozhat. Nálad már működik?

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com