We understand, we deliver.

Az app keresési találatok új megjelenést kaptakAz alkalmazás keresési lista új, könnyed design-jával búcsúztatja a nyarat a Google.

Egy ex-googler, Pedro Dias, valamint az Android újításait nyomonkövető blog, az Android Police számolt be elsőként az új külsőről. Korábban ha telefonunkon például “időjárás alkalmazások”-ra kerestünk, a Google kilistázta nekünk a legrelevánsabb találatokat.

Most azonban az ilyen jellegű keresések után egy színesebb, átláthatóbb felülettel találjuk szemben magunkat, ahol a Google Play Store-ból (illetve az Apple App Store-ból) letölthető alkalmazásokat láthatjuk.

google-apps

Az elérhető alkalmazások nevei és ikonjai alatt az alapvető információikat láthatjuk, melyek segítségével már rögtön el is dönthetjük, mely app lesz számunkra a legmegfelelőbb, anélkül, hogy végig kéne néznünk az összes leírását. Az alapvető infók közé tartozik például az alkalmazás értékelése, a letöltések száma, illetve az app ára is.

Az új design egyelőre csak Androidos telefonokon jelenik meg, az Apple készülékeken még minden a régi.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com