We understand, we deliver.

Az Adwords megjeleníti a hirdetések előzményeitHa te is azok közé tartozol, akik az Adwordsben a hirdetéseket nem leállítják vagy törlik, hanem a meglévőt szerkesztve hoznak létre új hirdetéseket, akkor ez az újdonság neked kedvez!

Természetesen a verzióelőzmény is már csak az új felületen érhető el. A Változatokat a ceruza ikonra kattintva tekintheted meg, az előzményeket választva.

adwords-history

Ide kattintva minden előzményt elérsz, a módosítás időpontjával együtt. Sőt! Az oszlopokat módosítva akár különféle metrikákat is megtekinthetsz.

Ráadásul az előzményeket le is tudod tölteni, mely tovább segíti az elemzést.

Mit gondolsz? Neked hasznos ez az újdonság?

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com