We understand, we deliver.

Augusztusban Google algoritmus frissítés voltAugusztus elsejével számos pozíció változást tapasztalhattunk a Google-ben, mely a Google algoritmus frissítésének köszönhető. Büntetés állítólag nem volt, mégis számos helyváltoztatás volt érzékelhető.

google-algoritmusvaltozas

A frissítésről és változásról a Google hivatalosan is nyilatkozott:

 

Ahogyan a tweetben is látható a “javaslatuk ugyanaz, mint márciusban”. Konkrét javaslatokat azonban már akkor sem fogalmaztak meg, de az biztos, hogy amennyiben a továbbiakban is jó tartalmakkal bír az oldalunk, akkor az alap-algoritmusban történő változások sem lesznek kedvezőtlen hatással.

slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com