We understand, we deliver.

Amikor nem az eladás a cél – PPC esettanulmányA márciusban publikált Torkos csütörtök esettanulmányunk pozitív fogadtatásán felbuzdulva folytatjuk a sikeres kampányaink bemutatását, hogy még több hasznos tippet és tapasztalatot osszunk meg a PPC hirdetések után érdeklődőkkel.

A Kedvenc étel kampányt azért választottuk a sorozat következő tagjának, mert egy ilyen téma kiválóan használható annak bemutatására, hogy milyen lehetőségek rejlenek a PPC rendszerekben, ha nem közvetlen eladásokat szeretnénk elérni, hanem másfajta célok elérésére kívánjuk használni a Google Adwords, Facebook és Etarget rendszereket.

A Kedvenc étel promóció alatt egy szavazásra buzdító kampányt kell érteni, amely elsősorban a tartalmi hálózaton, illetve közösségi oldalakon futott.

Az esettanulmány tanulságai közül kiemelnénk néhányat:

  • Ma már a Facebook rendszere Magyarországon is képes nagy volumenben látogatókat hozni és konverziókat elérni.
  • Közvetlen eladásra a Google keresési hálózatánál nincsen hatékonyabb eszköz. Más jellegű célokhoz azonban a Facebook vagy az Etarget hatékonyabb eszköz tud lenni.
  • A közösségi oldalakon jóval aktívabbak a női felhasználók, ha a kampány célokhoz mindegy a látogató neme, akkor inkább őket próbáljuk meg célozni.

További konklúziókért és számadatokért ajánljuk elolvasásra a teljes esettanulmányt:

http://www.klikkmania.hu/static/klikkmania/media/klikkmania_kedvencetel_esettanulmany.pdf

http://www.klikkmania.hu/static/klikkmania/media/klikkmania_torkos_esettanulmany.pdf

post_views_count:
222
chi_post_setting_1:
chi_post_setting_2:
0
chi_post_setting_3:
authorsure_include_css:
authorsure_hide_author_box:
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com