We understand, we deliver.

AdWords remarketing frissítésekAz elmúlt időszakban több újdonság is bejelentésre került az AdWords rendszerén belül, melyek közül az egyik legfontosabb egyértelműen a remarketing továbbfejlesztése volt.

Továbbfejlesztett Remarketing Listák a Keresési Hirdetésekhez (RLSA)

A lehetőség, hogy a keresési hirdetéseinket, licitjeinket és kulcsszavainkat ahhoz igazítsuk, hogy az adott személy hogyan lépett interakcióba az oldalunkkal, az RLSA-nak köszönhetően vált lehetővé. Ezzel kapcsolatban a következő fejlesztések várhatóak:

  • Készülékeken keresztüli remarketing: ugyanazon vásárló megcélzása releváns hirdetésekkel, ahogy a különböző eszközei között váltogat.
  • Tartsd hosszabb ideig az embereket a listádon: az oldalaid látogatóit a listádon tudod tartani egészen 540 napig.
  • Remarketing listák a kampány szinten: később ebben az évben, a Google ezt lehetővé fogja tenni, ami gyorsabbá és könnyebbé teszi az RLSA használatát.

Demográfiai adatok a keresési hirdetésekhez (DFSA)

A világ minden hirdetője számára elérhetővé fog válni egy új lehetőség, amit „Demográfiai adatok a keresési hirdetésekhez” elnevezéssel illetnek. Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy meghatározott vásárlói csoportokat célozz meg azáltal, hogy finomítod a liciteket az életkornak és nemnek megfelelően, és jelentéseket készít arról, hogy az egyes demográfiai csoportok hogyan befolyásolják a kampányodat. Akár ki is zárhatsz bizonyos csoportokat annak érdekében, hogy még tovább szűkítsd a célközönségedet.

Eszközök közötti remarketing

Google AdWords egy olyan új lehetőséget jelentetett meg mobilra, amellyel hatékonyan csökkenthető a különböző eszközök miatti lemorzsolódás:

A Google Display Network és a DoubleClick Bid Manager készülékeken keresztüli remarketing segíthet, hogy ugyanazokat a hirdetéseket ugyanazon felhasználókhoz juttasd el, attól függetlenül, hogy éppen milyen eszközt használnak.

Továbbá, a remarketing lehetősége különböző weboldalakon, applikációkon és bármely olyan helyen keresztül is működik, ahol a Google Display Network engedélyezi a hirdetések megjelenítését.

Annak érdekében, hogy ne terheld túl a célközönségedet túlságosan sok hirdetéssel, teljes mértékben szabályozni tudod, hogy az emberek milyen gyakorisággal lássák a hirdetéseidet.

Ez csupán az egyike annak a sok példának ahogyan az AdWords készülékeken keresztüli remarketing funkció használható. A karácsonyi ünnepek közeledtével pl. sokat segíthet abban, hogy az üzletedre az emberek az elsők között gondoljanak.

A funkció a következő néhány hónap során válik majd elérhetővé!

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_facebook:
1
essb_pc_linkedin:
1
essb_pc_twitter:
1

A komfort zónát régen elhagyva, a kihívásoknak és a fejlődésnek szenteli életét. 2011-ben fogta meg a felhasználók által használt híres és hamisítatlan, fehér keresőmezőben megjelenő fizetett hirdetések világa. Azóta Adwords és Facebook PPC kampányok tervezésével, menedzselésével foglalkozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com