We understand, we deliver.

AdWords MCC: Fiókok közti kampánykezelés és jelentésekA Google legutóbbi frissítése lehetővé tette a manager account tulajdonosok számára a főoldalról történő kampánykezelést és jelentéskészítést.

Az igen hasznos frissítésnek köszönhetően a főoldal egy új, „Kampányok” (Campaigns) menüponttal egészült ki, melynek segítségével immáron a központi oldalról is elvégezhetjük a kampányaink módosításáért felelős alapvető beállításokat. A szofisztikáltabb módosítások elvégzéséhez ugyanúgy szükséges a fiókok megnyitása, de ha egy gyors költségkeret módosítást, vagy kampányleállítást szeretnénk végrehajtani (sőt, akár új kampányt is létrehozhatunk), akkor ezeket mostantól a fő fiókunkból is megtehetjük.

AdWords MCC: Kampánykezelés

A státusz-, illetve a keretmódosításokon kívül betekintést nyerhetünk a kampányok teljesítményébe is (a mutatókat és oszlopokat a már megszokott módon szerkeszthetjük), illetve különböző szűrőket is beállíthatunk az adatok szegmentálása érdekében.

A központi „Fiókok” (Accounts) fülön is történt néhány változtatás:

  • A jelentéskészítőben a szegmensek és a szűrési eszközök is kiegészültek különböző újdonságokkal, beleértve a konverziós adatokat és további oszlopokat is.
  • A dátumtartomány kiválasztásánál 90 napnál nagyobb időintervallumot is megadhatunk, illetve elérhetővé vált itt is az „Összehasonlítás” opció.
  • Azoknak, akik „Kezelőhelyettesi fiókot” használnak (Sub-manager accounts), egy új legördülő menü vált elérhetővé, egyszerűsítve és felgyorsítva így a fiókok közti navigációt.
  • A jövőben a „My Client Center, ill. az “MCC” elnevezést is módosítani fogják, de erről pontosabb információt egyelőre nem közöltek.
Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com