We understand, we deliver.

AdWords hirdetés: Historikus minőségi mutatóTöbb nemzetközi hírportál már korábban is megszellőztette, hogy hamarosan többet tudhatunk az AdWords hirdetés eddig igencsak rejtélyesen kezelt minőségi mutatójáról. Májusban a Google hivatalosan is bejelentette, hogy innentől hét új Minőségi mutató áll rendelkezésünkre, melyeket ugyanúgy előhívhatunk az interfészen keresztül az Oszlopok beállítások alól, mint bármelyik másik mutatót.

A leghasznosabb újítás, hogy historikus mutatóként is elérhető már a Minőségi mutatót. Négy olyan mutató is rendelkezésünkre áll, mellyel egy adott dátumtartomány, utolsó ismert Minőségi mutatóját tekinthetjük meg: Qual. Score (hist.),” “Landing page exper. (hist.),” “Ad relevance (hist.)” and “Exp. CTR (hist.).

Adwords hirdetés - új minőségi mutatók

Ha például kiválasztunk egy kulcsszót és Napi bontásban megnézzük hozzá a Minőségi mutatókat, akkor gyönyörűen kirajzolódik a munkánk eredménye, amennyiben a fő célunk az volt, hogy javítsunk ezen a mutatón. Véleményünk szerint a két legfontosabb a Landoló lap és a Hirdetési relevanciára vonatkozó historikus adat.

Adwords hirdetés - minőségi mutató magyarázat

Amennyiben az AdWords nem rendelkezik megfelelő mennyiségű, releváns adattal, a mutatók nem mutatnak semmilyen számot, de ez csak idő kérdése és hamarosan megjelenik. A Minőségi mutató oszlopok elérhetőek az Ügyfélközponti felületről is, ha egyszerre több fiókot/ügyfelet kezelünk, API-ból pedig már bő egy éve elérhetőek ezek az adatok.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com