We understand, we deliver.

AdWords hirdetés: Google Optimize és Google Survey integrációAz AdWords hirdetés felületén könnyedén létrehozhatunk landoló oldal variációkat, akár kulcsszószinten is? Az egyik remarketing listánk feliratkozóival kitöltethetünk kérdőívet? Jól hangzik?

A Google Marketing Next-en bemutatott újdonságok között az egyik legizalmasabb a Google Survey 360 és a Google Optimize, AdWords-be történő integrációja.

Adwords hirdetés - optimize, survey 360

Adwords hirdetés – optimize, survey 360

Optimize

Az Optimize integrációval az AdWords hirdetések létrehozása közben már gondolkodhatunk az egyedi landoló oldalakon és akár kampány-, hirdetési csoport- vagy kulcsszószinten létrehozhatjuk. Például, ha egy banknak vagy hitelintézetnek hirdetünk hiteltermékeket, akkor nagyon nem mindegy, hogy a költségesen megszerzett látogatók hány százaléka konvertál és tölti ki a hiteligénylést. A landoló ez esetben kulcsfontosságú és egyre több esetben gondolja azt a megrendelő, hogy a keresőmarketing szakértő kompetenciája kell legyen a releváns landoló lap is. Az Optimize segítségével például a kampánytervezéskor beállíthatunk több különböző lehetséges képet a landoló lapra, melyet dinamikusan módosíthatunk bármikor, nem kell várnunk a jóváhagyási körökre vagy a fejlesztők körülményes válaszaira.

Az Optimize egyébként programozási tudás nélkül használható, egyszerű drag and drop felépítésének köszönhetően. Az új AdWords interfészen pedig nyomon követhető lesz a különböző landoló lapok teljesítménye. Az új interfész legkésőbb év végéig mindenki számára elérhető lesz.

Google Surveys 360

A Google Survey 360 fizetős csomagban érhető el és az Analytics 360 csomag része. A Google rendelkezik egy 10 milliós online válaszadó bázissal és heti szinten sok millió újabb válasz születik a különböző kérdőívekre. Az integrációval – és ilyen formában ez egyelőre Magyarországon kevésbé releváns – a hirdetők választ kaphatnak arra, hogy miért reagáltak pozitívan vagy negatívan az érdeklődők egy-egy marketing aktivitásra vagy landoló lapra.

A Google Survey ingyenesen is elérhető, de nem integrálható az AdWords-el.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com