We understand, we deliver.

AdWords API fejlesztésAdWords API fejlesztési szaktudásunk egyedülálló Magyaroszágon, de a régióban is. Mint Google Partner ügynökség, hazánkban elsőként fejlesztettünk Google AdWords API alapú online eszközöket. Első körben saját használatra készítettünk kampány menedzselő és optimalizáló eszközöket, melyek hatékonyság növelő hatásukkal nagyban hozzájárultak ügynökségünk mai piacvezető pozíciójához.

Egy lépéssel a piac előtt

Hamar kiderült, hogy a legnagyobb online hirdetőknek már nem elegendőek a meglévő AdWords API eszközeink adta lehetőségek, ezért belekezdtünk a testreszabott megoldások kidolgozásába. A teljesség igénye nélkül néhány példa, hogy miként lehet az AdWords API fejlesztés segítségével akár 100%-al növelni a kampányaink hatékonyságát.

  • A Netrisk sem volt mindig a piacvezető biztosítási portál. 2007-től dolgozunk együtt, így volt alkalmunk kipróbálni minden Performance marketing csatornát és eszközt, így az AdWords API-t is. A novemberi kötelező biztosítási rohamban akár óránként több 1000 keresés történik a Google-ben. Sikerült kidolgozni egy olyan automatizált licitálási stratégiát, mellyel a piacon elérhető átlagos árak töredékéért kapjuk a kattintásokat és mint tudjuk, ha olcsóbban szerezzük a potenciális látogatókat, akkor olcsóbb a konverziónk is.
  • Észrevette már, hogy ha eladó ingatlant keres, akkor sok esetben már a hirdetési szövegben választ kap arra, hogy a keresett településen vagy kerületben pontosan hány eladó ingatlant tartalmaz a hirdető weboldal adatbázisa? Ez esetben biztos megfigyelte azt is, hogy egyes webáruházak pontos készlet és ár információkat jelenítenek meg már a szöveges hirdetésekben. Hagyományos AdWords funkciókkal erre nincs lehetőség hazánkban.

Amennyiben bővebben is érdeklik az AdWords API fejlesztésben szerzett tapasztalataink, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

Keresőbarát weboldalWebáruházAdWords API

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:
ninja_forms_form:
0

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com