We understand, we deliver.

AdSense vs YouTube MCN partnerség?YouTube videósok körében állandó vitatéma, hogy saját maguk szerződjenek le a YouTube-al, a Partnerporgramon keresztül, vagy egy többcsatornás hálózattal (MCN) szerződjenek. Ez az egyszerűnek tűnő kérdés sok dolgot érint és sok előítélet mögé kell benéznünk ahhoz, hogy tisztább képet kapjunk.  

Egy MCN-hez való csatlakozás minden YouTube-alkotó számára fontos döntés. Az MCN-ek vagy más néven hálózatok olyan cégek, akik több YouTube-csatornával állnak társult vállalkozási viszonyban. Az általuk nyújtott szolgáltatások közé tartozik többek között a közönségfejlesztés, a tartalomprogramozás, az együttműködés az alkotókkal, a digitális jogok kezelése, a bevételszerzés, illetve az értékesítés. Már ezzel is több és értékesebb szolgáltatást nyújtanak, mint amit az AdSense önmagában, de azért a helyzet nem ennyire egyszerű. Mielőtt csatlakoznál, gondosan tekintsd át, milyen szolgáltatásokat tud neked nyújtani egy MCN, és mik az anyagi vonzatai a partnerségnek. Ebben segítünk ezzel a cikkel.

Olvasd tovább a mrbugtv.com blog oldalán »

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com