We understand, we deliver.

A nagybetűs URL nincs hatással a keresőoptimalizálásraA kis- kontra nagybetűs URL keresőoptimalizálási jelentőségéről évek óta vitatkoznak, most feltették a kérdést a Google Webmaster Help fórumon is, ahol John Mueller, Google munkatárs és Pedro Dias, korábbi googler is válaszolt.

A válasz egyértelműen NEM, a kis-nagybetűknek semmilyen hatása nincsen a keresőoptimalizálásra és így az organikus találati lista rangsorolására sem.

SEO nagybetűs URL

Mi a helyzet az organikus találati lista átkattintási arányával?

Sokan írtak már az indirekt hatásáról, ami a javuló SERP átkattintási aránnyal magyarázható. Vagyis minél inkább feltűnő az organikus találati listán a megjelenésünk (például nagybetűk használata az URL-ben), annál többen kattintják le a mi linkünket és így nő a SERP CTR, ami hatással van az organikus pozíciónkra. Ezt még nevesebb SEO szakértők is sokáig alátámasztották, sőt még a Searchmetrics is erős korrelációs hatást mutatott ki a SERP CTR és a rangsorolás között. Azonban a legjobb esettanulmány erre Bartosz Góralewicz-től született, aki cikkjében egyértelműen cáfolja, hogy hatással lenne a rangsorolásra.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com