We understand, we deliver.

A mobilhirdetések dominálnak a display piaconMindössze egy év alatt a display hirdetési piac a desktop fókuszról átállt a mobilra, meghökkentően gyors változást produkálva, melyet még a közösségi-­ és keresőmarketing piacon sem tapasztaltunk. Ezekhez a változásokhoz képest azonban sokkal nagyobbakra lehet számítani 2016-­ban.

Ez összességében a digitális reklámozásban beállt trendek változását mutatja, miszerint a felhasználók lényegesen több időt töltenek el és nagyobb figyelmet fordítanak mobiljukra, mint a számítógépekre vagy akár a tabletekre. Ennek természetes következménye, hogy a mobil megjelenésekre fordított hirdetési összegeket igyekeznek felül súlyozni. 2015 harmadik negyedévében a display hirdetési kattintásoknak a fele már okostelefonról érkezett és az sem elhanyagolható tényező, hogy a konverziók többségéhez is hozzájárult.

Az eMarketer előrejelzése szerint, ez év végére a display hirdetési költések több, mint 60%­a már mobil eszközökön fog megjelenni . Mindezek a piac folyamatos alakulását eredményezik, új hirdetési  felületek  jelennek  meg,  állandóak  a  mobil  hirdetéstechnológiai fejlesztések.  Ennek kapcsán készített a Marine Software egy infografikát is, mely alább megtekinthető.

2015Q3 Mobilhirdetések térnyerése

2015Q3 Mobilhirdetések térnyerése

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com