We understand, we deliver.

A Google rendelkezésre bocsájtja a keresőoptimalizálás Nagy KézikönyvétMost először teszi ezt meg, így kaphatunk egy 160 oldalas, tömör SEO tudományt, amellyel könnyebben érthetővé válik a keresőmotorok működése.

Korábban a héten az októberi verzió kiszivárgott, ahogyan megtörtént 2008-ban, 2011-ben és 2012-ben is. Illetve hivatalosan kibocsátottak egy rövidített verziót még 2013-ban, de most mégis úgy döntöttek, hogy a teljes 160 oldalas PDF dokumentumot elérhetővé teszik, amely korábban csak meghatározott szakemberek számára volt elérhető. A „kézikönyvet” folyamatosan frissíteni fogják, hiszen a keresési szokások is folyamatosan változnak. A teljes verzió a Google jóvoltából letölthető innen.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com