We understand, we deliver.

A Google organikus találata is mutatja a telefoszámotAz AdWords hirdetésekben a különböző hívásbővítményeknek köszönhetően egy ideje már megjelennek telefonos ikonok is a hirdetési szövegek mellett, alatt. Az organikus találatok között azonban ilyennel még nem találkoztunk és mint ismert, az organikus találati listán történő módosítások bevezetését nem is szokták annyira nagy dobra verni, mint az AdWords új funkciók hivatalos bejelentéseit.

Így mindenképpen érdekes figyelemmel kísérni, hogy a Ryan Schilling által készített képernyőképen látható megoldás, mikor fog élesedni vagy csak teszt marad. Logikus lépés lenne ennek a bevezetése, hiszen a Google-nek minden egyes törekvése abba az irányba mutat, hogy a fizetett és ingyenes találatok között lehetőleg minél kisebb különbségek mutatkozzanak.

 

Íme a képernyőkép:

Google organikus telefonszám

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com