We understand, we deliver.

A Google számára a feltérképezhetőség számít igazánAlább olvasható, hogy Melissa Weinberger Twitteren érdeklődött a Google-nél arról, hogy ha a webhelye architektúrájában túl sok almappát használ az veszélyt jelenthet-e a rangsorolásnál. A Google konkrétan válaszolt a kérdésre.

A válasz szerint ez nem befolyásolja a rangsorolást, azonban hozzátette, hogy gondoskodni kell arról, hogy lehetőség legyen a feltérképezhetőségre és indexelhetőségre, de pusztán az almappák száma nem befolyásoló tényező.

A Google már korábban is elmondta, hogy a mappa hierarchia nem számít. Nem az a fontos tehát, hogy mi hol helyezkedik el az URL struktúrában vagy a szerveren, sokkal inkább az, hogy könnyen feltérképezhetőek legyenek azok.

A beszélgetés a Twitteren történt.

(Cikkünk a SERoundtable írása mentén készült.)

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com