We understand, we deliver.

A Google-nek elege lett a robot hívásokbólA Google először perelt be olyan keresőmarketing céget, amely megtévesztő módon, a Google nevében robot telefonhívásokkal zaklat kisvállalkozásokat, hogy fizessenek különböző szolgáltatásokért.

Az ilyen jellegű zaklatások, mint amit a Local Lighthouse is folytatólagosan csinált, károstják a Google hírnevét. Az ilyen típusú robot hívások állítólag már 2011 óta működnek és a Google-nek most lett belőle elege. Így megtéve az első lépést ellenük, a Google kiadott egy tájékoztató közleményt a robot hívásokról, valamint egy bejelentő űrlapot a robot hívások jelentésére.
Az még egyelőre kérdéses, hogy a Google más hasonló tevékenységet folytató ügynökségeket is perre fog-e vinni, de az már biztos, hogy elkezdett radarozni.

shutterstock_121636234-760x400

Talán idővel a robot hívások eltűnnek, viszont kezeljük fenntartásokkal, ha valaki arra hivatkozva hív fel minket telefonon, hogy a Google munkatársa.
Valójában egyszerű különbséget tenni egy valódi Google-től érkező hívás, és egy robot hívás közt, mivel az előbbi esetben egy valós személy szól hozzánk, ellenben a robot hívásnál 100%-ig biztosak lehetünk abban, hogy nem a Google-től keresnek minket.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com