We understand, we deliver.

A Google már teszteli a végtelenített találati listázástKevin Gibbons megosztotta Twitterén, hogy ő látta már a tesztfázisban lévő Google kereső végtelenített találati listájázását.

Ezt úgy kell érteni, hogy hamarosan megszűnik a kattintásos lapozás, helyette ha legörgetünk a találati lista aljára, akkor töltés után folytatólagosan tovább listázódnak a találatok. Ez a képkeresésnél már 2011 óta így működik, de valamiért az ugyanígy történő webes találati listázás ezidáig nem készült el.

Kevin bizonyítva állítását, készített egy screenshotot, amit posztolt is:

twitter

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com