We understand, we deliver.

A Google következő Pingvin frissítése heteken belül várhatóGary Illyes a Google webmester trend elemzője Twitter oldalán tette közzé a hírt. Legkésőbb az első negyedév végére ígérte a frissülést, amely messze a legkonkrétabb dátum, amit az elmúlt időszakban a Pingvinnel kapcsolatban kaptunk.

Már bő egy éve annak, hogy a Google hivatalosan is meglépett egy olyan algoritmus frissítést, mely kifejezetten a link spam ellen irányult. A Pingvin 3.0, 2014 októberében került ki, amely valójában csak egy kisebb frissülés volt, hiszen az angol nyelvű kereséseknek kevesebb mint az 1%-ára volt hatással. A különbség az algoritmus frissülés (refresh) és frissítés (update) között, hogy utóbbi nem ad hozzá új szignálokat az algoritmushoz, míg a frissülés olyan oldalakat fokoz le, melyeken spamre utaló jeleket lát, amik még a korábbi frissítésnél nem voltak jelen.  Vagy épp ellenkezőleg, felülbírálja a korábbia lefokozást.

Korábbi Pingvin algoritmus frissítések

Ez előtt a Pingvin 2.1 2013 októberében jelent meg, amely fejlődésnek volt kikiáltva a Pingvin 2.0-hoz képest, ami pedig 2012 májusára volt datálható. Ez utóbbi verzió a Google égisze alatt egy új spam-elleni technológiaként mutatkozott be, mely a legutóbbi ismert alkalom volt, hogy a keresőóriás tényleges jeleket adott hozzá az algoritmushoz.

Vajon ez alkalommal mit tartogat számunkra a Google? A részletek homályosak, és ha következtethetünk az eddig történtekből sajnos fel kell készülnünk rá, hogy a kérdéseink továbbra sem kerülnek megválaszolásra, amíg a frissítés ténylegesen fel nem bukkan.
Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com