We understand, we deliver.

A Google beveti a mobil ajánlatkorrekció és első pozíció becsléseketÚj eszközök érhetőek el a hirdetők számára amely a manuális ajánlatadás optimalizálásához ad útmutatást. Ez a szimulátor segítséged tud nyújtani abban, hogyan alakítsuk mobilos ajánlatainkat az elmúlt hét napban keletkezett kattintások és költségek függvényében. Meg fogja tudni becsülni a mobil licitek emelkedését és csökkenését egyaránt. Az eszköz elérhető a Beállítások fül Eszközök opciója alatt.

Első pozíció becslés

A Google szintén hozzáadott egy új funkciót ami becslést kínál az első oldal legelső helyének eléréséhez szükséges ajánlatkorrekcióról. Az ajánlatkorrekciós becslés persze relatív, például egy mobil kampány esetén a becsült értékek a megjelenéshez szükséges minimum ajánlatot takarják. Mindkét újdonság már elérhető a hirdetők számára.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com