We understand, we deliver.

A Google bemutatja a bővített találatok tesztjétAz eszköz, mellyel lehetőségünk nyílik az oldalunk tesztelésére, hogy láthassuk, milyen bővített találatokat képesek generálni az oldal struktúrált adatai.

bovitett-talalatok-tesztje

Ez az új tesztelési eszköz minden olyan strukturált adatot tesztel, ami bővített találatként jelenik meg, vagy a robotok tájékoztatására szolgál. Különféle adatforrásokat vizsgál, ide értve a JSON-LD-t, a Microdatát és az RDFa-t. Tehát pontosabb ábrázolást nyújt arról, hogyan jelenik meg egy oldal a keresési eredmények között, valamint a dinamikusan betöltött tartalmon belüli strukturált adatok tesztelésére is alkalmas.

Jelenleg az eszköz a következő strukturált adatok tesztelésére alkalmas: receptek, munkahelyek, filmek és tanfolyamok. A Google azonban megjegyezte, hogy ez csupán az első lépés, és idővel még több adattípust támogat.

Az eszköz használata ugyanúgy működik, mint a Google más tesztelési eszközei, azaz meg kell adni az URL-t, és már vizsgálhatja is az eredményeket. Az érvénytelen kód kiemelésre kerül, így pontosan tudni fogja, hogy mi a teendő.

Ráadásul nem csupán a tesztelésre van lehetőség ezzel, hanem egyúttal az oldalunk ezen a felületen beküldhető indexelésre is.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1
essb_pc_facebook:
2

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com