Segíthetünk?

Blog

Hírek

2015. június 25.

A Facebook bemutatta a jövő mobil hirdetéseit

A közösségi oldal már a következő generációs hirdetéseken dolgozik, melyeket a francia Cannes-i fesztiválon mutattak be.

Noha ezek a mobil hirdetések még fejlesztés alatt állnak, a cég lenyűgöző interaktív terveket tárt a nyilvánosság elé. Reményeik szerint a jövőben sokan fognak az extra szolgáltatásért fizetni, többek közt azért is mutatták be őket most, hogy a visszajelzések alapján további módosításokat végezhessenek rajtuk.

A Facebook víziója egy olyan hirdetés, mely a kijelzőn teljes méretben jelenik meg és a tartalmát a felhasználók tudják majd befolyásolni (legyen szó videóról, GIF-ről vagy akár egy 360°-os képről). A hirdetőknek tulajdonképpen lehetőségük lesz a weboldaluk egy alternatív, interaktív változatát a felhasználók elé tárni, ami valljuk be, rendkívül vonzó ajánlat.

 

Chris Cox, a Facebook vezető termékigazgatója, a következőt példával élt:

„Ahelyett, hogy egy karóráról csak egy képet vagy egy videót nézegetnénk, arra leszünk ösztönözve, hogy tüzetesebben szemügyre vegyük, megvizsgáljuk azt, elvégre egy olyan ékszerről van szó, amit a vásárlás előtt szívesen megforgatnánk a kezünkben.”

Az ötlet azért is zseniális, mert a felhasználók így közelebbinek érezhetik magukhoz a terméket, és ez jelentősen növelheti a vásárlás valószínűségét is.

Ha figyelembe vesszük, hogy a legutóbbi negyedévben a Facebook bevételének 73%-a mobil reklámokból érkezett, ez irányú törekvéseik korántsem meglepőek. Továbbá ne feledkezzünk meg a folyamatosan növekvő, 1,25 milliárd mobil aktív felhasználóról sem, melyből 500 millió kizárólag mobil eszközökről veszi igénybe a közösségi oldal szolgáltatásait.

Forrás

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!