We understand, we deliver.

A Bing meglepő forgalomnövekedést hoz október eleje ótaBarry Schwartz: Talán közülünk sokan nem követik figyelemmel a Bing kereső újdonságait, ahogy én sem, de ha valaki posztol valamit a WebmasterWorld fórumra, mindig kíváncsivá tesz.

bing

Átnéztem profilok tucatjait és érdekes megfigyelés volt, hogy a Bing organikus keresések mennyire megugranak hétvégente (10%-ról 75%-ra). Nem vagyok biztos abban, hogy ezt a forgalomnövekedést egy esetleges Bing frissítés okozhatta, mert erről nem szoktak tájékoztatást kapni a felhasználók, azonban a számok azt mutatják, hogy a Bingtől származó organikus forgalmi adatok javultak. Csupán két olyan profilt láttam, ahol visszaesés mutatkozott ugyanezen időszakban.
Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg az analytics fiókjában milyen változást lát. A WebMaster World-ön erről szóló fórum ide kattintva olvasható.

Duane Forrester, a Bing szakembere válaszolt nekem Facebookon, hogy állításomat egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com