Segíthetünk?

Blog

Hírek

2015. október 12.

A Bing meglepő forgalomnövekedést hoz október eleje óta

Barry Schwartz: Talán közülünk sokan nem követik figyelemmel a Bing kereső újdonságait, ahogy én sem, de ha valaki posztol valamit a WebmasterWorld fórumra, mindig kíváncsivá tesz.

bing

Átnéztem profilok tucatjait és érdekes megfigyelés volt, hogy a Bing organikus keresések mennyire megugranak hétvégente (10%-ról 75%-ra). Nem vagyok biztos abban, hogy ezt a forgalomnövekedést egy esetleges Bing frissítés okozhatta, mert erről nem szoktak tájékoztatást kapni a felhasználók, azonban a számok azt mutatják, hogy a Bingtől származó organikus forgalmi adatok javultak. Csupán két olyan profilt láttam, ahol visszaesés mutatkozott ugyanezen időszakban.
Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg az analytics fiókjában milyen változást lát. A WebMaster World-ön erről szóló fórum ide kattintva olvasható.

Duane Forrester, a Bing szakembere válaszolt nekem Facebookon, hogy állításomat egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja.

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!