We understand, we deliver.

A Youtube is felelős a Logan Paul botránybanÚgy tűnik, a Youtube felelőssége az év első igazi válságában komolyabb, mint azt először gondolták.

Január elején hatalmas felháborodást keltett a Youtube sztár Logan Paul videója, ami egy öngyilkos áldozatot örökített meg Japánban.

Nem sokkal később Paul törölte a korábban a Youtube moderátorai által jóváhagyott videót, azonban így is 6 millióan láthatták azt.

Az esetben különösen megdöbbentő, hogy valaki a Youtube-nál úgy vélte a videó megtekintése után, hogy ez olyan tartalom lehet, amit az internet népének látnia kell.

A felakasztott testet is bemutató videó nem csak a Youtube moderátorain ment át sikerrel, de a toplistás videók közé is bekerült, annak ellenére, hogy a Youtube irányelvei kimondják, hogy nem szabad olyan erőszakos vagy véres tartalmakat feltölteni, amelyek elsődleges célja sokkoló, szenzációhajhász vagy tiszteletlen.

Paul bocsánatot kért ugyan, azonban egyértelmű, hogy a Youtube felelőssége sem hagyható figyelmen kivül.

A Youtube szóvívője kiemelte, hogy további biztonsági elemek épülnek a Youtube folyamataiba, ugyanis bár a videót viszonylag hamar eltávolították, mégis felhívja a figyelmet a Youtube hiányosságaira.

A Youtube az eset kapcsán ígéretet tett arra, hogy a mesterséges intelligencia fejlesztésére is nagyobb figyelmet fordít, valamint 10000 főre növeli moderátorainak számát.

(Cikkünk a techcrunch.com hasonló cikke alapján készült)

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com