We understand, we deliver.

5 funkció amivel felturbózhatod a YouTube csatornádVége a nyárnak, elindult az ősz és vele egy időben megkezdődött a Q4, ami egy kiemelkedő időszak a piacon. Éppen ezért mutatunk neked 5 hasznos funkciót, ami segít, hogy ki tud maxolni a csatornádat!

Mid-roll-ads (videóban megjelenő hirdetések):

A YouTube lehetővé teszi a YouTuberek számára, hogy az általuk feltöltött videó előtt reklám jelenjen meg és ezzel bevételt termeljenek. Viszont mi a helyzet azokkal a videókkal, amik hosszabbak, mint 10perc? Ilyen tartalmaknál nem csak maga a tartalom előtt de akár a közepén is megjelenhetnek reklámok, innen ered a hirdetés típus neve(middle of the video) is. A mid-rolls hirdetéseknek két fajtája létezik. Az egyik a manuálisan elhelyezett, a másik az automatikusan generált. Mind a kettőt a videószerkesztőben lehet beállítani, előbbit egy előnézeti ablakon keresztül tudjuk beállítani, hogy pontosan hová kerüljön a hirdetés. Utóbbit pedig akár több videóra is automatizálhatjuk, mely esetben a YouTube helyezi el a hirdetést egy általa a videóban arra alkalmasnak értékelt pillanatban.

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

slide_template:
default
essb_pc_twitter:
3

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com