We understand, we deliver.

3D képek a Google Search eredményei közöttE-kereskedelmi oldalaknál végre elérhető, hogy a termék képeket 3D nézetben nézhessük meg.

Az adott keresési találatnál egyre többször találkozhatunk majd “View in 3D” gombbal, amire rákattintva a terméket 3D-ben tekinthetjük meg, mintha előttünk lenne. Természetesen ez csak mobilon elérhető, mivel a mobil kameráját párosítja a Google az AR technológiával. Ha például íróasztalunknál böngészünk és 3D nézetre kattintunk, úgy fogjuk látni a képernyőnkön a terméket, mintha az előttünk lenne az asztalon.

google-3d

Hogyan jelenhet meg termékünk ilyen módon a találati listában?

Egyszerű! Csak adjuk hozzá a 3D markup-ot a termék képeinkhez.

Ezzel egy újabb módszert kaptunk ahhoz, hogy figyelemfelkeltőbb módon jeleníthessük meg a termékeink (plusz információt is szolgáltatva azzal, hogy látjuk, hogy élőben hogyan is nézne ki a termék), mely értékes forgalmat, konverziókat hozhat az e-kereskedők számára.

Napról napra egyre kevesebben mondhatják el, hogy azért nem vásárolnak online, mert szeretik alaposan megnézni a terméket, amit megvásárolnak.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com