We understand, we deliver.

A 302-es átirányítások átviszik a PageRank értéket@dhinckley a Twitter oldalán azt mondta, hogy a Moz állítása szerint a 302-es átirányítások semennyi “link juice”-t visznek át. John Mueller szerint ez viszont nem igaz.

A Moz állítása:

302 Found (HTTP 1.1) / Moved Temporary (HTTP 1.0)

“A 302-es átirányítás egy ideiglenes átirányítás, ami a link juice 0%-át viszi át, és a legtöbb esetben nem kellene alkalmazni. Az internet egy protokollon fut, amit úgy hívnak Hypertext Transfer Protocol (HTTP), az URL-ek működését ez szabja meg. Két fő verziója van: az 1.0 és az 1.1. Az első verzióban a 302 az ideiglenes átmozgatásra (“Moved Temporary”) hivatkozik. Az 1.1 verzió pedig “Found”-ra módosult.

John Mueller erre a következőt választ adta: “Nem tudok a link juice-ról, de azt tudom, hogy a PageRank kezelve van.” “Még mindig összekeverik a 302-t és a 301-et, de a 302-essel minden rendben.”

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com