We understand, we deliver.

2018-as videó marketing trendekA Wyzowl az utóbbi öt évben a marketingesek munkáját segítette a State of Video Marketing nevű kutatásával, amelynek köszönhetően szélesebb képet kaphatunk a videó marketing területéről.

Az idei kutatás eredménye remekül tükrözi azt a fejlődő folyamatot, ami egyre inkább jellemzi ezt a szektort. Megfigyelhetjük, hogy a videós marketing eszközök fejlődésével mind a piac, mind pedig a nézők plusz értéket kapnak.

Továbbá az is érzékelhető, hogy egy új és egyben feltörekvő trendről van szó, mely képes arra, hogy megmozgassa a teljes piacot. Melyek azok a trendek amiket korábbi trendekből veszünk át? Mi effektív és mi nem?

Ezekre a kérdésekre kapunk választ a State of Video Marketing kutatásból, melynek eredményeit a következőkben részletesen ki is fejtjük!

  • A márkák és a marketingesek körében is egyre népszerűbb a videókkal történő reklámozás.
  • A YouTube egyértelműen a legelterjedtebb videós platform a marketingesek számára – és egyben az általuk legsikeresebbnek vélt is.
  • Egy átlagos fogyasztó naponta több mint egy-másfél órányi online videó tartalmat tekint meg, a megkérdezettek 15%-a pedig több mint három órát.
  • A 2018-as év a Linkedin videó fejlődésének éve lehet. A Linkedin videó tartalmát használó marketingesek száma jelenleg 38% körül van – ez várhatóan 2018-ban 55% -ra emelkedik.
  • Egyre több forgalmazó fedezi fel a videókban rejlő lehetőséget. Míg korábban 5 marketingesből csupán 1 fogadta el és használta eszközként, addig napjainkban már 3-ból egy teszi ugyan ezt.
  • A Snapchat videó értéke egyre csökken a márkák számára. Tavaly, 2017-ben csak 11%-uk használta azonban ez várhatóan még tovább esik 9% -ra.

Olvasd tovább a bugtv.hu blogján -»

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1
essb_pc_linkedin:
1
essb_pc_facebook:
1

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com