We understand, we deliver.

15 éves a Gmail2004 április elsején mutatta be a Google a levelezőrendszerét, mely azóta sokak kedvencévé, és az egyik legnépszerűbb levelezővé nőtte ki magát.

A kezdetekkor a Gmail óriásit ugrott – 1 GB tárhellyel kínálta szolgáltatását, díjmenetesen. Már ezzel a lépéssel tudatta a Google, hogy bizony komoly helyet nézett ki magának a piacon.

gmail-szuletesnap

Tekintettel arra, hogy április elsején indult a cég, és aznap ünnepli születésnapját nem kis kihívás megfelelően kommunikálnia aznap. A tech cégek ugyanis hajlamosak bolondok napján mindenféle álhírrel előrukkolni.

A Google is előhúzott egy hírt a tarsolyából, azonban ez nem vicc: mostantól lehetőség nyílik a levelek időzítésére is. Igencsak időszerű volt ez az újítás.

Boldog születésnapot Gmail!

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com