We understand, we deliver.

10 terjedő videó trend 2018-banSok-sok éve, a nagyszoba központi helyén egy jókora nehéz doboz foglalta a teret, aminek vibráló fényét bámulta a család. A dobozon egy tárcsa elfordításával lehetett 3-4 csatorna közt váltani.

Korunkban a csatornaváltáshoz használhatunk távirányítót, mobilt, hangvezérlést, de amik ennél már sokkal többet jelentenek számunkra a tartalomfogyasztást illetően, azok az alábbiak:

  • Akkor nézed, amikor akarod.
  • Ott nézed, ahol akarod.
  • Olyan eszközön nézed, amilyenen akarod,
  • De mindenekelőtt: azt nézed, amit csak akarsz.

Ez a szabadság egy új formája, ami a tartalomfogyasztás sokszínű élvezetéről szól. A “milyen videót nézel” kérdés már sokkal megszokottabbá vált a “mi megy a TV-ben” helyett.

Mára a tartalomgyártók egyre inkább az interneten keresztül juttatják el felhasználóknak a videókat, gondoljunk pl. a Netflixre. Ez a változás csak egy példa az alább összegyűjtött 10 video trendet tartalmazó listáról. Az összes trend nagy hatással van a marketingesekre, kereskedőkre, oktatókra és a tartalomgyártókra, ezért fontos ezekkel tisztában lennünk.

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

slide_template:
default

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com