We understand, we deliver.

Remarketing hirdetésA Remarketing hirdetés remek módja annak, ha szeretné újra megszólítani azokat a látogatóit, akik már egyszer felkeresték weboldalát, de mégsem hajtottak végre semmilyen online konverziót (Konverzió: bármilyen online interakció, mely fontos a cége számára).

Biztosan Ön is észrevette már, hogy felkeresett egy weboldalt és később ugyanettól a cégtől kapott személyre szabott hirdetéseket, de már más online portálokon. Ügynökségünk már több száz Remarketing kampányt készített és menedzselt az elmúlt években, melyeknek köszönhetően ügyfeleink online marketing fegyvertára nem csak egy újabb eszközzel bővült, hanem az egyik leghatékonyabbal is.

Remarketing hirdetések végtelen tárháza

 

A Remarketing hirdetések alapja, hogy a weboldalra érkező látogatókat ellátjuk egy címkével. Majd a felcímkézett látogatókat, később, különböző weboldalakon újra megcélozzuk a saját hirdetéseinkkel.

Ha webáruházzal rendelkezünk és az egyik látogatónk a kosárba tette a terméket, de utána nem vásárolt és elhagyta a weboldalt, akkor egy olyan címkét kap, melyből tudni fogjuk, hogy szándékában állt vásárolni, de valamiért nem tette meg. Illetve azt is tudjuk, hogy pontosan milyen termék érdekelte. Innentől kezdve adott a lehetőség, hogy később, amikor a korábbi potenciális vásárló egy másik weboldalon éppen a termékkel kapcsolatos vásárlói visszajelzéseket olvassa, újra megcélozzuk a saját hirdetésünkkel és akár kedvezményt is kínálhatunk neki, ha visszatér és nálunk vásárol.

A Remarketing hirdetési lehetőségek tárháza valóban végtelen, így mindenképpen szakértő segítség javasolt a megfelelő célzás kiválasztásához, a kampány felállításához és kezeléséhez.

Minősített Google Partner ügynökségként biztosítjuk Önnek, hogy a lehető legpontosabb célzást alkalmazza és folyamatos visszajelzést kapjon a Remarketing hirdetések teljesítményéről.

 

Legutóbbi Remarketing hirdetés blog cikkünk

AdWords remarketing frissítések

Az elmúlt időszakban több újdonság is bejelentésre került az AdWords rendszerén belül, melyek közül az egyik legfontosabb egyértelműen a remarketing továbbfejlesztése volt.Tovább…

Amennyiben bővebben is érdeklik a Remarketing hirdetésben rejlő lehetőségek, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

KeresőhirdetésAds hirdetésDisplay hirdetésRemarketingMobil

» Keresőmarketing

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com