We understand, we deliver.

Az online marketing és keresőmarketing szakértő csapatunk vezetőiBüszkék vagyunk rá, hogy munkatársaink között éppúgy megtalálhatóak az olyan nemzetközileg is elismert szakemberek, akik világszerte a legnevesebb marketing ügynökségeknél már bizonyítottak, mint az ügynökségünk által felkarolt és ma már egyedülálló tapasztalattal és gyakorlattal felvértezett peformance és keresőmarketing szakértők.

ReferenciákMinősítéseinkÁllásajánlatok» Rólunk

Cégvezetés

 • Asztalos Levente
  Asztalos Levente
  managing director, owner
 • Varga Zoltán
  Varga Zoltán
  lead professional, owner
 • Dudás Ferenc
  Dudás Ferenc
  chief operating officer
Asztalos Levente
managing director, owner

Levente 1999-ben kezdte pályafutását általános marketinggel, az online kommunikáció 2005-től vált szakterületévé. Elsőként a Young and Rubicam cégcsoporthoz tartozó Wunderman BTL ügynökségnél szerezett jelentősebb tapasztalatot, melyet később a CID Direkt Marketing ügynökségnél hasznosított. A közel 20 fős ügynökségnek 5 évig volt operatív igazgatója. A Klikkmánia keresőmarketing és performance ügynökséget 2012 januárja óta vezeti, a cég társtulajdonosaként. Londoni leánycégét, a Click2Digital-t üzlettársaival közösen irányítja.

Varga Zoltán
lead professional, owner

A Klikkmánia ügyvezetője és szakmai vezetője, tősgyökeres klikkmániás, már 7 éve a csapat tagja és aktív tanácsadó. Magyarországon az elsők között szerezte meg a Google Analytics IQ és AdWords egyéni minősítéseket, jelenleg Google Regional Trainer minősítésben is tart szakmai képzéseket a Google Magyarország által szervezetett Akadémiákon. Tanácsadóként és szakmai vezetőként a legnagyobb magyar e-kereskedelmi cégeknek segített eligazodni a keresőmarketing és közösségi marketing rejtelmeiben.

Dudás Ferenc
chief operating officer

Több mint 12 éves digitális háttérrel és számos sikeres projekttel a háta mögött széleskörű online technológiai, projektmenedzsment és tanácsadási tapasztalattal bír. Célja, hogy a piac alakulását szem előtt tartva a partnerekkel és ügyfelekkel szoros együttműködésben olyan – a digitális kihívásokhoz illeszkedő – naprakész megoldásokat biztosítson az ügyfelek részére, amelyek képesek hatékonyan kiszolgálni akár legváltozóbb üzleti igényeket is.

Értékesítési és ügyfélkapcsolati vezetőink

 • Solcz Tamás
  Solcz Tamás
  group account director
 • Somló Iván
  Somló Iván
  business development director
 • Michele Castorina
  Michele Castorina
  sales consultant
Solcz Tamás
group account director

A Klikkmánia ügyfélkapcsolati és értékesítési vezetője 2013-óta. Előtte a CID direkt marketing ügynökség ügyfélkapcsolati vezetője volt. Számos sikeres projekt ellenére folyamatosan keresi az új kihívásokat az online világ területén. Az online megoldások, a kerékpározás és az Apple termékek megszállottja.

Somló Iván
business development director

Somló Iván marketing kommunikáció szakirányon végzett a Nemzetközi Üzleti Főiskolán. Öt évnyi reklámügynökségi tapasztalattal a háta mögött új kihívásokat keresve váltott a marketing oldalra. Első projektjeként vett részt az Animax tévécsatorna Promax BDA ezüst és bronz díjával jutalmazott bevezető kampányában. Később az AXN csatorna üzleti kommunikációjáért felelt. Ezután lett a Sony Picture Television kelet-közép-európai regionális központjának reklámértékesítési vezetője. Összesen hat és fél évet töltött a kábeltévé csatornánál, eközben két barátjával megalapította a Merényi Bicycles nevű egyedi kerékpárokat gyártó manufaktúrát. A Klikkmánia csapatához 2013 novemberében csatlakozott, ahol üzletfejlesztéssel és a Click2Digital angol ügynökség ügyvezetésével foglalkozik.

Michele Castorina
sales consultant

Hamarosan

Szakmai vezetőink

 • Besenyei Ildikó Noémi
  Besenyei Ildikó Noémi
  Head of PPC
 • Rozek Milán
  Rozek Milán
  Head of PPC
 • Bónyi Anna
  Bónyi Anna
  Head of SEO
 • Juhász Noémi
  Juhász Noémi
  YouTube specialist
 • Földházi Ágoston
  Földházi Ágoston
  project manager
 • Nyeste Hajnalka
  Nyeste Hajnalka
  HR consultant
Besenyei Ildikó Noémi
Head of PPC

Főként AdWords és Facebook PPC kampányok tervezésével és menedzselésével foglalkozik, de sikeres SEO projektekben is részt vett már. Műszaki mérnök informatikus végzettségének köszönhetően erős technikai alapokkal rendelkezik, amely nagymértékben hozzájárul munkája hatékonyságához.

Rozek Milán
Head of PPC

Senior keresőmarketing tanácsadó, és a Klikkmánia blog felelős szerkesztője.

Az online marketing világába 2013-ban csöppent bele, azóta a témában folyamatosan keresi az újabb és újabb kihívásokat. Jelentős értékesítői tapasztalatának és újságírói végzettségének köszönhetően igyekszik más szemmel nézni hirdetéseket: az átlagnál magasabb színvonalú, minőségi tartalomgyártás számára az egyik legfontosabb szempont.

Bár a keresőoptimalizálás is érdekli, leginkább PPC hirdetések kezelésénél érzi magát otthon, és az analitikus szemléletmód elsajátításával igyekszik minden szituációban a helyes megoldást megtalálni. Az online marketing állandóan változó, folyamatos továbbképzést igénylő világában olyan kihívásokat talált, melyek teljesítését elsődleges céljának tekinti.

Bónyi Anna
Head of SEO

Hamarosan…

Juhász Noémi
YouTube specialist

A Klikkmánia (korábban a BugTV) Senior YouTube szakértő kolleginája 2015 év eleje óta foglalkozik hivatás szerűen YouTube-bal. A cég YouTube Multi Channel Networkjének (MCN) menedzsereként az Ő felügyelete alá tartozik a szerzői jogi viták kezelésétől, a megfelelő videó és csatorna optimalizáción és a cég CMS-ének karbantartásán át, a bevételriportok kiállításáig minden. Noémit különösen érdeklik a Kontent Stratégia (programming és publikálás), Kontent Marketing (audience development), továbbá az online marketingen belül a videó hirdetések területei is, mely területeken jelentős tapasztalattal is rendelkezik.

Földházi Ágoston
project manager

Sokéves online és műszaki értékesítésben szerzett tapasztalattal érkezett a Klikkmánia csapatához. Műszaki projektmenedzserként mindig előtérbe helyezi a vevői és felhasználói igényeket, több sikeres fejlesztési-értékesítési projektet vezetett korábban. Az Online-digitális világgal közel 15 éve foglalkozik, átfogó látókörrel rendelkezik a webes megjelenés, marketing és vállalkozásfejlesztés terén. 2011 óta foglalkozik AdWords kampányokkal, véleménye szerint a jövőben, szinte csak ezen a területen lehet fejlődést és sikereket elérni, az értékesítési csatornákon belül.  2017-ben csatlakozott a Klikkmánia csapatához, mint Online Project Manager, ahol ügyfélkapcsolatokkal és PPC kampányok tervezésével, optimalizálásával foglalkozik.

Nyeste Hajnalka
HR consultant

A Miskolci Egyetem elvégzése után 2000-ben kezdte karrierjét az FMCG világában.
Végül több kisebb – nagyobb kitérő után a pszichológia és a szervezetfejlesztés felé vette az irányt. Jelenleg HR tanácsadóként biztosítja a Klikkmánia csapatának megfelelő felépítését és a munkatársak elégedettségét. Segíti az új kollégák beilleszkedését, a régi kollégák motivációjának fenntartását és karrierjük tervezését, valamint a gyakornoki program működését.

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com