We understand, we deliver.

Keresőbarát weboldal fejlesztésHiába rendelkezik egy divatos bolthelyiséggel a világ leglátogatottabb bevásárlóközpontjában, ha az épületen belül a legeldugotabb sarokban kapott csak helyet, ahol még a madár se jár. Nem elég megtervezni egy gyönyörű weboldalt, ha azt a Google nem tudja megfelelően indexelni és így a kereső találati listáján (SERP, Search Engine Result Page) csak a második, harmadik oldalon kap helyet.

Weboldal fejlesztés ≠ Keresőbarát

 

Ahogy az elmúlt években a Google megkereülhetetlen forgalmi forrásá vált minden online érdekelt vállalkozás életében, úgy lett egyre nagyobb a szakadék a hagyományos weboldal fejlesztéssel foglalkozó és a keresőoptimalizáló szakemberek tudása között. A kettő két teljesen különálló szakma és sajnos a keresőbarát weboldal fejlesztés ma már nem egyenlő, nem lehet egyenlő azzal, hogy keresőbarát URL-eket generálunk és kitöltjük a meta adatokat, címsorokat. A keresőbarát weboldal fejlesztést komoly megelőzi a kulcsszókutatás, konkurenciaelemzés, majd következik a SEO stratégia megalkotása, URL architektúra kialakítása, a keresőbarát tartalom megírása, mindez a technikai SEO elvárások figyelmbevételével. A publikálást követően jön csak a keresőoptimalizálás második fele, a megfelelő webanalitikai mérések beállítása, riportolási rendszer kidolgozása, tesztelés és ne feledkezzünk meg a linkfejlesztésről sem, ami önmagában is külön szaktudást igényel.

Amennyiben bővebben is érdeklik a keresőbarát weboldal fejlesztésben szerzett tapasztalataink, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

Keresőbarát weboldalWebáruházAdWords API

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:
ninja_forms_form:
0

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com