We understand, we deliver.

AdWords hirdetésHivatalos Google AdWords Hirdetés Partner: Ügynökségünk már 2007 óta évről-évre megfelel a Google által támasztott követelményrendszernek, elvárt hirdetési költés volumennek és minden kampánymenedzserünk letette az előírt Google AdWords vizsgákat.

Miért vagyunk ideális AdWords hirdetés partner?

 1. Hivatalos Google Partnerek vagyunk 2007 óta, mely biztosíték a kifogástalan minőségi AdWords hirdetés kezelésre.
 2. Több mint 20 fővel és stabil magyar tulajdonú háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Tekintse meg szakértő cspatunkat »
 3. Éves szinten több milliárdos hirdetési büdzsét kezelünk kis-, közepes- és nagyvállalatoknak.
 4. Egyedülálló sikereket értünk el a legnagyobb magyar e-kereskedők, komplex hirdetési kampányaiban éppúgy, mint a szerényebb lehetőséggek bíró kis- és középvállalatoknál. Tekintse meg referenciáinkat »
 5. Integrált stratégiai szemlélettel rendelkezünk. Nem ragadunk le az AdWords hirdetéseknél, ha épp keresőoptimalizálásra, marketing automatizálásra, facebook vagy youtube hirdetésekre van szükség. Igény esetén komplex stratégiát tervezünk. Tekintse meg minősítéseinket »
 6. Fontosnak tartjuk a proaktív együttműködést. Nem csak várjuk a kéréseket és kivitelezünk, hanem felhasználva tapasztalatunkat, ajánlásokat teszünk a még hatékonyabb kampánymenedzsmentre.

Amennyiben bővebben is érdeklik az AdWords hirdetésekben rejlő lehetőségek, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

 

AdWords hirdetés előnyei

Az AdWords a Google saját hirdetési rendszere, mellyel megjelenhetünk a Google kereső találati között rövid szöveges üzenetekkel vagy a Google úgynevezett tartalmi hálózatán szöveges vagy képes hirdetésekkel. Az AdWords hirdetés jellemzője, hogy csak a kattintások után kell fizetni a rendszernek, a megjelenés díjmentes. Mindössze egy landoló oldalra van szükség, ahová a kattintás után a látogatók navigálhatnak.

 • Megfelelő időben. A potenciális érdeklődőket épp akkor szólíthatjuk meg, amikor aktív kereső fázisban vannak.
 • Megfelelő helyen. Az AdWords hirdetés lehetőséget ad a földrajzi célzásokra, mellyel megjelenhetünk a külföldi érdeklődőknek vagy akár pontosabb célzásra is lehetőségünk van Magyarország határain belül.
 • Mérhetőség. Tökéletesen nyomonkövethető az AdWords hirdetésekből érkező látogatók által generált vásárlás, űrlap kitöltés vagy bármilyen online aktivitás.
 • Youtube. Az AdWords hirdetés rendszerből menedzselhető a Youtube hirdetési felülete is, mellyel megcélozható, az amúgy nagyon nehezen megszólítható Y és Z generáció.
 • Gmail hirdetés. Lehetőségünk van megcélozni a Gmail email fiókot használókat, így reklámüzenetünk közvetlenül a személyes emailek mellett landolhat, anélkül, hogy a SPAM mappába kerülne.
 • Remarketing. Az AdWords hirdetések egyik legkedveltebb kampánytípusa a remarketing hirdetés. Segítségével azok a potenciális érdeklődők szólíthatóak meg újra, akik egyszer már felkeresték weboldalunkat, de elsőre nem sikerült meggyőzni őket.

 

Legutóbbi AdWords hirdetés blog cikkünk

AdWords: Hogyan vegyük fel a versenyt a pénzes konkurenciával szemben?

Van egy jó, és egy rossz hírünk azok számára, akiknek üzleti céljait egy, vagy több nagy költség kerettel rendelkező konkurencia akadályoz az AdWords hirdetésekben. Kezdjük talán a rossz hírrel…

Evidensnek tekinthető, hogy a nagyobb költség kerettel rendelkező cégek több konverziót realizálnak, jobb mutatókkal rendelkeznek, mint azok, akik bármilyen okból kifolyólag csak szűkösebb keretből dolgozhatnak. Tovább…

 

Amennyiben bővebben is érdeklik az AdWords hirdetésekben rejlő lehetőségek, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

KeresőhirdetésDisplay hirdetésRemarketingMobil» Keresőmarketing

Rólunk mondták…

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com